Huomio!

Tulorekisterissä on huoltokatko keskiviikkona 30.11. klo 18 - 00:15 tulorekisterin järjestelmäpäivityksen takia. Huoltokatkon aikana emme saa tarvittavia palkkatietoja tulorekisteristä. Tästä syystä suosittelemme täyttämään ja lähettämään hakemuksesi kun huoltokatko on ohi, jotta saat päätöksen ja tuen maksuun mahdollisimman nopeasti. Lue lisää katkon vaikutuksista hakemiseen täältä.

Siirry suoraan sisältöön.

Kartuta osaamistasi aikuiskoulutustuen turvin

Kartuta osaamistasi aikuiskoulutustuen turvin

 

Haaveiletko nykyisen ammattitaidon kehittämisestä tai kenties uudesta ammatista? Tuntuuko opintojen sovittaminen kiireiseen arkeen tai kuukausittaisiin kuluihin hankalalta? Toteuta unelmasi aikuiskoulutustuella! Se tarjoaa taloudellista turvaa opintojen ajaksi. Voit hyödyntää tukea tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan, valitsitpa osa- tai kokoaikaisen opiskelun.

 

Mistä aikuiskoulutustuessa on kyse? 

Aikuiskoulutustuki on rahallinen tuki, jota myönnetään työntekijälle tai yrittäjälle ammatillista kehittymistä tukeviin opintoihin. Työntekijät ja yrittäjät voivat hyödyntää aikuiskoulutustukea uransa aikana yksiin tai useampiin opintoihin yhteensä 15 tukikuukauden ajan, yhdessä tai useammassa erässä. Tuen avulla voit opiskella kokonaisia tutkintoja tai lyhyempiä koulutuksia lukuisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen.