Varoitus!

Hakemusruuhkan purkamiseksi etuuksien puhelinpalvelu on suljettu poikkeuksellisesti maanantaisin 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10. ja 26.10. Muina arkipäivinä palvelemme normaalisti. Katso, löydätkö vastauksen kampanjasivulta osoitteesta tyollisyysrahasto.fi/etuusinfo 

Huomio!

Aikuiskoulutusetuushakemusten käsittely sekä aikuiskoulutusetuuksien asiakaspalvelu on tilapäisesti ruuhkautunut. Olemme saaneet runsaasti kysymyksiä hakijoilta lakimuutokseen liittyen, jonka vuoksi puhelinpalvelussamme on paikoittain ruuhkaa. 

Teemme parhaamme, jotta hakemukset saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopeasti. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi täältä: tyollisyysrahasto.fi/etuusinfo.

Siirry suoraan sisältöön.

Aikuiskoulutustuen laskuri 

Laskurilla voit arvioida haettavan tukikuukauden aikuiskoulutustuen määrää, tukipäivien kulumista ja opintopistevaatimusta.

Laskuriin riittää, kun ilmoitat keskimääräisen kuukausiansiosi ennen opiskelua, sekä saamasi tulot tukikuukauden aikana. Tuloiksi huomioidaan kaikki sinulle maksetut palkat, etuudet ja yritystoiminnan tulot. Ilmoita laskuriin summat bruttomääräisenä.

Halutessasi voit vielä valita kuukauden, jolta suunnittelet hakevasi aikuiskoulutustukea.

Jos sinulla on haettavan tukikuukauden aikana estävää etuutta, kuten sairauspäivärahaa tai kuntoutusrahaa, avaa laajempi laskuri painamalla ’saan estävää etuutta’- painiketta. Tämän jälkeen voit ilmoittaa päivien lukumäärän laskurin kohtaan ’päivien lukumäärä, jolta ei oikeutta tukeen’.

Jos olet aloittanut opintosi ennen 1.8.2020, voit laskea täysimääräisen tukesi tällä laskurilla tai arvion sovitellusta tuesta tällä laskurilla.

{{translation.fullAidTitle}} {{translation.partialAidTitle}} {{translation.newCalcTitle}}
{{translation.daysSuffix}}

{{translation.resultEstablishedMonthlyEarnings}}

{{vm.resultEstablishedMonthlyEarnings}}

{{translation.resultFullTrainingSubsidy}} {{translation.resultPartialTrainingSubsidy}} {{translation.resultAllowanceAmount}}

{{vm.resultAllowanceAmount}}

{{translation.resultBenefitDaysUsed}}

{{vm.resultBenefitDaysUsed}}

{{translation.resultCreditsRequired}}

{{vm.resultCreditsRequired}} {{translation.studyCreditsSuffix}}

Sivu päivitetty: 30.7.2020