Huomio!

Hallituksen esitys aikuiskoulutusetuuksien lakkauttamisesta on annettu eduskunnalle ja olemme päivittäneet Ajankohtaista-sivua esimerkiksi syksyn 2024 alkavien opintojen osalta.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahasto messuilla tammikuussa

UUTINEN 6.2.2023 11.00

Olimme mukana Taloushallintoliiton järjestämillä Tili- ja veropäivillä tammikuussa. Jaoimme virtuaaliosastollamme tietoa työttömyysvakuutusmaksuista ja suomi.fi-valtuuksista. Osastollamme vieraili noin sata taloushallinnon ammattilaista. Osastollamme oli myös kysely, jolla saimme kerättyä kehitysideoita työttömyysvakuutusmaksupalveluihimme. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille. Olemme arponeet vastaajien joukosta voittajan, ja palkinto on lähtenyt Vantaalle.

Olimme myös paikan päällä Educassa, Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnatuilla messuilla Messukeskuksessa. Koulutusalalla työskentelevien osuus aikuiskoulutustuen saajista on laskenut viime vuosina, ja oli viime vuonna 3,7 prosenttia. Messujen tavoitteena näin ollen oli lisätä tietoisuutta aikuiskoulutustuesta.

Messuilla käydyn keskustelun perusteella osa opetus- ja kasvatusalalla on käyttänyt aikuiskoulutustukea ja moni on kuullut tuesta, mutta ei ole vielä käyttänyt sitä. Monet miettivät työn ja opiskelun yhteensovittamista, tuen määrää ja sitä, mihin ointoihin tukea voi saada. Meidän uunituoreesta Aikuiskoulutustuki-opaasta ja asiantuntijoiltamme löytyivät vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Järjestimme Educassa ensimmäistä kertaa osana osaston ohjelmaa livenä tietoiskun, jonka aiheena Aikuiskulutustuki - mikä, kenelle ja miten.

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille kiinnostavista keskusteluista!