Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Minimoi Postin lakon vaikutukset käyttämällä asiointipalvelua

UUTINEN 11.11.2019 12.40

Maanantaina 11.11. alkanut Postin lakko vaikuttaa Työllisyysrahaston kanssa asioimiseen. Jotta välttyisit viivästyksiltä, suosittelemme käyttämään asiointipalveluamme. Lakon arvioidaan kestävän 2 - 4 viikkoa.

Aikuisopiskelijan etuudet

Jos käytät asiointipalveluamme, lakko ei vaikuta asiasi käsittelyyn, sillä tukipäätöksiä tehdään normaalin tapaan ja päätöskirje on luettavissa asiointipalvelussamme. Asiointipalvelun kautta voit tehdä hakemuksen ja lisätä liitteitä. Voit lähettää liitteitä myös suojatulla sähköpostilla osoitteeseen koulutusetuudet@tyollisyysrahasto.fi.

Päätökset aikuiskoulutusetuuksista lähetetään sähköpostiin hakijoille, jotka eivät ole tehneet hakemusta asiointipalvelun kautta. 

Jos olet lähettänyt Työllisyysrahastoon esim. hakemuksen tai liitteitä postitse, käsittelyaika tulee viivästymään riippuen Postin lakon kestosta.

Toivomme, että  vastineet kuulemiskirjeisiin tai mahdolliset valitukset lähetetään sähköpostitse suojatulla yhteydellä.

Työttömyysvakuutusmaksut

Työttömyysvakuutusmaksut 1.7. - 30.9. ajalla maksetuista palkoista on laskutettu lokakuussa. Seuraavat laskut lähetämme tammikuussa 2020.

Voit nähdä työttömyysvakuutusmaksuja koskevat päätökset ja laskut asiointipalvelussamme, jossa voit myös tarkistaa ajankohtaisen maksutilanteesi sekä lähettää meille viestejä suojatulla yhteydellä.

Omavastuumaksuasiat ja työsuhteen päättymisriita-asiat

Omavastuuasioissa voit lähettää sähköpostitse suojatulla yhteydellä esimerkiksi vastineet kuulemiskirjeisiin tai mahdolliset valitukset.

Myös työsuhteen päättymisriitoihin liittyvät yhteensovitusasiat, esimerkiksi lausumapyynnöt, voit toimittaa meille sähköpostitse suojatulla yhteydellä.