Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Haemme talouden ja rahoituksen laskutukseen

Palveluasiantuntijaa insolvenssityöryhmään 

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-30.9.2023.   

Kuvaus työtehtävistä 

Työtehtäviisi kuuluvat maksukyvyttömyysmenettelyiden käsittely koko Työllisyysrahaston tasolla koulutusetuuksien takaisinperinnästä työttömyysvakuutus- ja omavastuumaksuihin. Tehtävässä käsitellään näin ollen konkurssi-, yrityssaneeraus- ja yksityishenkilön velkajärjestelytapauksia menettelyiden koko elinkaaren ajalta. Käsittely pitää sisällään mm. saatavien ilmoittamisen ja tarvittaessa neuvonnan kulloisessakin maksukyvyttömyysmenettelyssä erilaisten rahankäsittelyyn ja muihin reskontratoimenpiteisiin liittyvien tehtävien lisäksi. Lisäksi työskentelet osan viikosta työttömyysvakuutusmaksujen asiakaspalvelutehtävissä vastaten asiakkaidemme tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • tarkka, ripeä ja itseohjautuva työskentelyote
  • kyky omaksua uusia asioita nopeasti

Lisäksi odotamme sinulta:

  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • konkurssien, yrityssaneerausten tai yksityishenkilön velkajärjestelyn tuntemusta
  • sujuvaa kirjallista viestintää
  • hyvää kielitaitoa (suomi, englanti). Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Modernit ja kauniit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Meillä työskennellään hybridimallin mukaisesti, mikä mahdollistaa työskentelyn myös osittain etänä.    

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, laskutuspäällikkö Laura Repo vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Lauralle numeroon 040 455 1504 perjantaina 27.1.2023 klo 15-16, maanantaina 30.1.2023 klo 12-13 tai keskiviikkona 1.2.2023 klo 12-13.

Hae tehtävää 5.2.2023 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan ja luottotietokyselyyn.

 

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

  • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
  • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 20.1.2023