Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Työllisyysrahasto tuo turvaa työelämän muutoksissa. Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Avoimet tehtävämme näet alta. Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Voit lähettää avoimen hakemuksesi meille rekrytointijärjestelmämme kautta.

Avoimet työpaikat

Haemme Työllisyysrahastoon testausvastaavaa palvelukehitys- ja sovellustiimiin. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävästä

Testausvastaava huolehtii Työllisyysrahaston järjestelmien laadunvarmistuksesta kehittämällä testaamista ja siihen liittyviä menetelmiä. Tehtäviisi kuuluvat testaus, testauksen suunnittelu ja koordinointi sekä testausautomaation käyttöönotto soveltuvin osin. Lisäksi raportoit eri sidosryhmille ja työtä johtaville tahoille.

Ketä etsimme

Odotamme, että sinulla on vahvaa käytännön osaamista ja näyttöjä web-pohjaisten järjestelmien ja integraatioiden testaamisesta, testausmenetelmistä ja -työkaluista, testauksen koordinoinnista sekä laadunvarmistusprosesseista. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi soveltuva AMK-tutkinto tai muu käytännössä osoitettu vahva osaaminen.

Sovellusten regressio-, suorituskyky-, integraatio- ja hyväksymistestaukset sekä end-to-end -testaus ovat sinulle entuudestaan tuttuja, myös pilviympäristössä toimivien sovellusten osalta. Sinulla on kokemusta ketterillä menetelmillä toteutetuista projekteista, ja niihin liittyvästä testaamisesta ja testausautomaatiosta yleisesti tunnetuilla välineillä. Jira ja Confluence -käyttökokemus sekä mobiilitestauskokemus katsotaan eduksi.

Testaussuunnitelmien tekeminen, testauksen organisointi ja testaus ovat osa arkipäivääsi. Testausvastaavan tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa toimenkuvaan ja luoda tehokkaita testauksen toimintamalleja. Näin ollen kehittämisorientoituneisuus, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä selkeä raportointityyli, kyky priorisoida ja hyvä paineensietokyky antavatkin sinulle valmiudet kehittämiseen ja toimimiseen eri sidosryhmien kanssa.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tuula Vainionkulma-Paananen (09 4242 7069) to 10.10. klo 8.00 - 11.00, pe 11.10. klo 8.00 - 11.00 ja klo 13.00 - 14.00. Sähköpostitse Tuulan tavoittaa osoitteesta tuula.vainionkulma-paananen@tyollisyysrahasto.fi.

Hae tehtävää kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 30.10.2019. mennessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

Hae testausvastaavaksi tästä linkistä!

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen. 

Haemme lakimiestä talouden ja rahoituksen laskutuspalveluihin

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan Työllisyysrahaston saatavien vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään sekä insolvenssimenettelyihin liittyvät lakimiestehtävät, lakimiestukena toimiminen mainituissa palveluissa ja kehittämisprojekteissa sekä asiakaspalvelun tukeminen yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu järjestelmä- ja prosessikehitys rahaston saatavien lainmukaisen laskutuksen ja perinnän takaamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka jatkuu elokuun 2021 loppuun asti.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

• soveltuva oikeustieteellinen koulutus
• perintä- ja insolvenssioikeuden osaamista
• kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa 
• muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. Voit siis olla myös vastavalmistunut, jos sinulla on asenne kohdillaan.

Lisäksi odotamme:

• erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
• kehittävää ja oma-aloitteista työotetta.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet 

Jos innostuit, hae tehtävää 27.10.2019 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, yksikön päällikkö Arto Smedberg vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Artolle numeroon 050 373 2221 joko perjantaina 18.10. klo 13-14 tai maanantaina 21.10. klo 10-11.

Hae lakimiehen tehtävää tästä linkistä!

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen. 

Sivu päivitetty: 25.7.2019