Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Meidän asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme asiakkaitamme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä. 

 

Me Työllisyysrahastossa haemme PALVELUASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluasiantuntijana toimit osana Työllisyysrahaston asiakkuuksien organisaatiota. Meillä asiakkuuksissa työskennellään aikuiskoulutusetuuksiin ja työttömyysvakuutusmaksuihin liittyvien mielenkiintoisien tehtävien parissa tiimeissä, joissa vallitsee erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki.

Tässä tehtävässä ratkot itsenäisesti aikuiskoulutusetuushakemuksia ja lisäksi tehtävääsi sisältyy myös asiakaspalvelutehtäviä.

 

Ketä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja haluat palvella asiakkaitamme kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla
 • sinulla on aiempaa kokemusta hakemuskäsittelystä tai sosiaalivakuuttamisen tehtävistä tai asiakaspalvelusta
 • olet utelias etsimään ratkaisuja ja innostut uusista asioista
 • omaat rohkeaa ratkaisuhakuisuutta ja päätöksentekokykyä
 • sinulla on hyvä suomen kielen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan isoksi eduksi
 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)

Lisäksi eduksi on, jos: 

 • omaat itsenäisen ja tehokkaan työotteen
 • sinulla on kykyä omaksua nopeastikin laajoja kokonaisuuksia
 • omaat asiakaspalveluhenkisyyttä, asiakaslähtöistä ajattelua ja joustavuutta
 • sinulla on hyvät tietotekniset taidot
 • sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja työyhteisötaidot.

 

Liity joukkoomme

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Modernit ja kauniit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

 

Näin haet 

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 10.7.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi motivaatiostasi sekä osaamisestasi asiakaspalvelu ja/tai käsittelytehtävissä sekä kielitaidostasi. Lisäksi kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa tehtävässä. Aloitamme haastattelut Recright-videohaastatteluilla jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Minna Kinnuseen tiistaina 21.6. klo 8.30-16 p. 050 406 7011 tai tiimipäällikkö Anna Sarnestoon keskiviikkona 29.6. tai tiistaina 5.7. klo 8.30-16 p. 050 538 4538.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulaan ja luottotietokyselyyn. 

 

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 27.4.2020