Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Haemme asiakkuuksien työttömyysvakuutuspalveluihin 

SISÄLTÖVASTAAVAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan työnantajan omavastuumaksun ja työsopimuslain mukaisen yhteensovitustilanteen sisältövastaavan tehtävät, vastuu näiden prosessien lainmukaisuudesta ja liiketoiminnan tuesta sekä linjausta vaativien kysymysten ratkaisemisesta. Edustat liiketoimintaa liiketoimintateknologian kehitysprojekteissa. Tehtävään voi kuulua myös muita lakimiestehtäviä tarpeen ja osaamisen mukaan.  

Sovit sisältövastaavaksemme, jos sinulla on:

 • soveltuva oikeustieteellinen koulutus (OTK, OTM)
 • työ- ja prosessioikeuden osaamista sekä työttömyysturvajärjestelmän ja hallintolainkäytön tuntemusta
 • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
 • kokemusta ja kiinnostusta kehittää liiketoimintaprosesseja ja järjestelmiä
 • kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä sekä
 • muutaman vuoden työkokemus lakimiehen tehtävistä tai vastaavista vaativista asiantuntijatehtävistä.

Lisäksi odotamme Sinulta:

 • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • aktiivisuutta, tuloshakuisuutta, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
 • halua kehittää tehokkaita ja liiketoimintaa palvelevia tuotantomalleja
 • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa sekä valmentavaa työotetta.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, lisätietoja saat tiimipäällikkö Jaakko Karhuselta, puh. 045 267 3399, tiistaina 1.12. klo 13-14 ja keskiviikkona 2.12. klo 10-11.

Hae tehtävää 7.12.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Hae tehtävää >>

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 27.4.2020