Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Projektipäällikkö

Haemme Työllisyysrahaston PMO ja kehitys -tiimiin projektipäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tärkeä tehtäväsi on johtaa Työllisyysrahaston strategisia projekteja onnistuneesti tavoitteisiinsa kiinteässä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden osaajien sekä kumppaneiden kanssa. Projektiemme lopputuloksina haluamme tuottaa asiakkaillemme korkealaatuisia digitaalisia palveluita, jotka ilahduttavat käyttäjiään nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme sovelluskehityksessä tottuneesti ketteriä menetelmiä, mutta projektien johtaminen edellyttää myös rautaista projektinhallinnan ammattitaitoa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi tavoitellussa aikataulussa.

Projektipäällikkönä tärkein tehtäväsi on projektin johtaminen valmisteluvaihteesta tuotantokäyttöön asti. Pääset myös osallistumaan Työllisyysrahaston projekti- ja kehittämismallien kehittämiseen ja valmentamiseen.

Sisäisiä yhteistyökumppaneitasi ovat oman tiimin lisäksi koko Teknologia ja kehitys -yksikkö sekä muut projekteihin ja kehittämiseen osallistuvat ammattilaiset Työllisyysrahastossa.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • vahvaa kokemusta ja näyttöjä liiketoimintalähtöisten projektien vetämisestä monitoimittajaympäristössä
 • kokemusta digitaalisten asiointipalveluiden kehittämisestä
 • kokemusta perinteisistä projekteista ja ketterästä kehittämisestä
 • erilaisten kehitysmallien tuntemusta
 • soveltuva korkeakoulututkinto
 • sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lisäksi odotamme sinulta:

 • erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • kykyä johtaa projekti- ja kehitystiimejä saavuttamaan asetetut tavoitteet
 • ongelmanratkaisutaitoa
 • hyvää stressinsietokykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä
 • kykyä kuunnella, auttaa ja opastaa muita

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of PMO and Development Antti Lähde vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Antille numeroon 040 866 5885 ma 16.5. klo 14.30–16.00 ja ke 18.5. klo 14.30–16.00.   

Hae tehtävää 29.5.2022 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä työtä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Hyvä henkilöstökokemus ja jatkuva osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.

Hae tehtävää tästä >>

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.  

Haemme Teknologia ja kehitys -palvelualueen hankintatiimiin

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Työskentelet hankintatiimissä yhdessä hankintapäällikön ja hankintalakimiehen kanssa. Hankintatiimi on osa Teknologia ja kehitys -palvelualuetta. Hankintatiimi toimii yhteistyössä organisaation muiden yksiköiden kanssa toteuttaen julkisten hankintojen toimeksiantoja. Pääosa hankinnoista on erilaisia asiantuntija- ja muita palveluhankintoja sekä ICT-järjestelmiimme liittyviä hankintoja. 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi ja erityisesti ICT-hankintojen syvälliseksi taitajaksi.

Sovit tehtävään, kun olet työstäsi innostunut, asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen sekä nautit tiimityöskentelystä.  Vaikka oletkin jo kokenut julkisten hankintojen ammattilainen, haluat silti oppia uutta kehittäen osaamistasi sekä työtäsi/työskentelytapojasi.

Hankinta-asiantuntija tarjoaa hankintatiimin osana organisaatiollemme käytännön apua, tukea ja neuvontaa läpi koko hankintaprosessin vastaten mm. seuraavista tehtävistä:

 • hankintojen valmistelu (markkinakartoitus ja aikataulutus)
 • hankintaprosessien läpivienti (kilpailutusasiakirjojen laadinta ja sopimusten valmistelu yhteistyössä liiketoiminnan ja hankintatiimin kanssa)
 • Cloudia-järjestelmän pääkäyttäjätehtävät ja vastuu kilpailutusten hoitamisesta järjestelmässä kilpailutukseen liittyviin asiakirjapyyntöihin vastaaminen yhteistyössä hankintatiimin kanssa hankintojen raportointi ja seuranta
 • hankintaprosessien kehittäminen hankintatiimin ja muun organisaation kanssa.

Hakijalta odotamme:

 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai insinööri)
 • vahvaa hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta (vähintään 3-5 vuotta työkokemusta)
 • monipuolista työkokemusta julkisista hankinnoista, eduksi katsotaan kokemus vaativien asiantuntijapalvelujen ja ICT-järjestelmien kilpailuttamisesta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää työskentelykykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä 
 • ratkaisukeskeisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä
 • sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa
 • erinomaista suomen kielen taitoa
 • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Liity joukkoon 

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Antti Pätiälä (puh. 050 563 7920) tiistaina 3.5.2022 klo 8.00-9.00 ja keskiviikkona 11.5.2022 klo 16.00-17.00. 

Jätä hakemuksesi 15.5.2022 mennessä. Mainitsethan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014). 

Hae tehtävää tästä >>

Haemme Työllisyysrahastoon tietoturva-asiantuntijaa kasvavaan tietoturvatiimiimme

Tietoturva-asiantuntijan vastuulla on tietoturvan operatiiviset vastuut, sekä niiden kehittäminen Työllisyysrahaston arkkitehtuuriratkaisujen mukaisesti. Edistät rahaston riskienhallintaa tietoturvallisuuden näkökulmasta ja koordinoit niihin liittyviä työtehtäviä sekä kehität menetelmiä ja välineitä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden vastuuroolien kanssa.

Etsimme henkilöä, joka ei pelkää haasteita sekä on halukas kehittämään jatkuvasti omaa osaamistaan. Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus M365 E5 Security tai E5-lisenssien tietoturvatoiminnallisuuksien hallinnasta.

Olet mukana tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden häiriöhallinta- ja palvelujen tietoturvavalvonnan prosesseissa sekä niiden kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu mm. toteuttaa tietoturvaan ja tietoturvariskien hallintaan liittyviä tehtäviä ja suunnittelutoimia, auttaa ja ohjeistaa, kehittää ja osallistua kehittämisprojekteihin ja palvelutuotantoon.

Näiden lisäksi onnistuminen tehtävässä edellyttää:

 • Vähintään 3 vuoden työkokemus asiantuntija- ja tietoturvatehtävistä
 • Osallistumista auditointien valmisteluihin (dokumentaatiota), teknisten dokumenttien tuottamiseen ja päivittämiseen.
 • M365 E5 tietoturvakokonaisuuden osaaminen ja hallinta: Defender for Endpoint, CAS, AIP, Defender for O365, Defender for Identity jne.
 • Azure Sentinel -lokilähteiden ja Azure AD -identiteetin hallintaa ja ylläpitoa
 • Microsoft-infrastruktuurien osaamista
 • Tietoturvaratkaisuiden teknisten toteutusvaihtoehtojen ja niiden tarkoituksenmukaisuuden tuntemusta
 • Sovellusympäristön ja palvelinympäristöjen hallinnan, ylläpidon ja konfiguraatioiden tuntemus
 • Itseohjautuvuutta, ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä

Ennen kaikkea intohimo tietoturva-asioita kohtaan, pitkäjänteinen työskentelyote ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle!

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Visa Varpenius. Visan tavoitat numerosta 044 052 6429 tai sähköpostitse visa.varpenius@barona.fi.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Hae tehtävää tästä >>

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 27.4.2020