Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Haluatko olla tekemässä kanssamme yhteiskunnallisesti tärkeää työtä tuomalla turvaa työn muutoksissa? Ovatko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sekä toiminnan uudistaminen ja kehittäminen sinulle tärkeitä arvoja? Liity yhtenäiseen joukkueeseemme! Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa. 

Jos et tällä kerralla löytänyt avoimista tehtävistä sinulle sopivaa, jätä avoin hakemuksesi ja me olemme sinuun yhteydessä!

Haemme tietoturva-asiantuntijaa Työllisyysrahastoon

Tässä tehtävässä vahvistat osaamisellasi Työllisyysrahaston tietoturvaa ja turvallisuutta. Työssäsi vastaat tietoturvan operatiivisesta puolesta ja olet osaltasi kehittämässä sitä arkkitehtuuriratkaisujemme mukaisesti. Koordinoit tietoturvaan liittyviä tehtäviä ja ohjaat tietoturvan toteutumista kumppaniemme kanssa. Pääset myös kehittämään toimintaamme niin menetelmien kuin käyttämiemme työkalujen tai hallintamallien osalta ja varmistat myös tietoturvaan liittyvän riskienhallinnan ajantasaisuuden yhdessä Työllisyysrahaston muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Olet avainpelaaja tietoturvallisuuteen liittyvien häiriötilanteiden selvittämisessä ja tehtävien koordinoinnissa SOC-palvelutuottajan sekä peruspalvelutuottajan suuntaan. Osallistut erilaisiin palvelutuotannon kehittämisprojekteihin, suunnittelet, autat ja ohjeistat muita toimijoita turvallisuuden ja tietoturvan näkökulmasta. Lisäksi olet mukana auditoinneissa ja varmistat osaltasi dokumentoinnin oikeellisuuden ja ajantasaisuuden. Tuet Työllisyysrahaston sovelluskehitystä ja pidät huolta turvallisuudesta ja tietoturvasta.

Odotamme sinun kerryttäneen työkokemusta, kuten tietoliikenteestä, työasemista, mobiililaitteista, päätelaitteista ja niiden hallinnasta esim. Intunea käyttäen. Erilaiset palvelimiin liittyvät rutiinitehtävät ja niiden automatisointi sekä on-prem- kuin pilviympäristössä on sinulle tuttua. Käyttäjän ID:n turvaaminen koko elinkaaren ajan on sinulle tuttua, ellei peräti intohimo.

Toivomme sinulta ymmärrystä erilaisista tietoturvaratkaisuiden teknisistä toteutuksista. Lisäksi erilaisten lokilähteiden hallinta ja ylläpito sekä kokemus Defender for Endpoints -tietoturvaratkaisusta ja sen eri osa-alueiden parissa työskentelystä katsotaan tärkeäksi.

Muutaman vuoden kokemus M365 E5 Security tai E5-lisenssien tietoturvatoiminnallisuuksien hallinnasta ja koordinoinnista katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on, että olet halukas kehittämään ja kehittymään. Olet valmis haasteisiin ja sinulla on kykyä tehdä asioita sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Tehtäväkenttääsi on tarvittaessa mahdollista painottaa erityisosaamisesi mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme sinulla olevan lisäksi:

 • Aitoa paloa tietoturvaan ja ympäristöjen parempaan turvaamiseen
 • DevSecOps periaatteiden tuntemusta kehittäjien tukena
 • OWASP hyödyntämistä osana tietoturvatarkastusten koordinointia
 • ISO27001 hallintamallin ja CIS-vaatimusten soveltamiskykyä käytäntöön
 • Vähintään 3 vuoden työkokemus tietoturvan alalta.
 • Pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot  
 • Itseohjautuvuutta, ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä 
 • Lisäksi arvostamme suoritettuja Microsoft sertifikaatteja

Kielitaidon osalta vaatimuksena on kyky työskennellä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Miksi valita Työllisyysrahasto?

Hypätessäsi joukkoomme pääset mukaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin. Työympäristömme on miellyttävä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. 

Huomioithan, että tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat itsesi tästä tehtävänkuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi meille pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2023. Käymme läpi hakemuksia ja aloitamme keskustelut jo ennen hakuajan päättymistä.     

Jos kiinnostuit ja kysymyksiä heräsi, otathan yhteyttä, niin vastaamme ilomielin arkisin klo 14 - 17 välillä: Anssi Hedeman, anssi.hedeman@tyollisyysrahasto.fi , 050 338 0421.

Töissä rahastossa

Työllisyysrahastossa työskentelee asiantuntijoita useilla eri taustoilla ja ammattinimikkeillä. Tutustu rahastolaisiimme ja heidän urapolkuihinsa.

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 15.3.2023