Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Haemme lakimiestä asiakkuuksien vakuutuspalveluihin

Tärkeimpänä tehtävänäsi tulee olemaan työsopimuslain mukaisen työttömyyspäivärahan yhteensovitustilanteisiin liittyvät lakimiestehtävät. Vastaat myös työttömyysvakuutus-, työnantajan työttömyysturvan omavastuu- ja muutosturvamaksujen lakimiestehtävistä, jotka koostuvat toimeenpanon juridisena tukena olemisesta, juridisista selvitystöistä, ohjeiden laatimisesta, sisäisestä ja ulkoisesta kouluttamisesta sekä kehitysprojekteihin osallistumisesta. Tehtävä pitää sisällään myös sidosryhmäyhteistyötä sekä muita lakimiestehtäviä tarpeen ja osaamisen mukaan. Kyseessä on vakituinen tehtävä.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • soveltuva oikeustieteellinen koulutus
 • muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä
 • työoikeuden osaamista
 • yleishallinnon, prosessioikeuden ja työttömyysturvajärjestelmän tuntemusta
 • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
 • eduksi luemme kokemuksen sosiaalivakuuttamisesta.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa.

Lisäksi odotamme:

 • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
 • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta
 • valmentava työskentelytapaa
 • kykyä nähdä muutokset mahdollisuuksina ja halua olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat tammikuusta lähtien Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet

Hae tehtävää 19.12.2021 mennessä kertomalla meille osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten kannustamme sinua jättämään hakemuksesi hyvissä ajoin!

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, tiimipäällikkö Jaakko Karhunen vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Jaakolle numeroon 045 267 3399 keskiviikkona 8.12. klo 10-11 ja tiistaina 14.12. klo 12-13.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Siirry täyttämään hakemus.

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 27.4.2020