Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Haemme IT Operations -tiimiin

IT Service Owner, DevSecOps Platforms

vakituiseen työsuhteeseen (aloitus tehtävässä mahdollisimman pian)

Kuvaus työtehtävistä

IT Service Ownerina toimit nimetyn IT-palvelukokonaisuuden omistajana. DevSecOps IT Service Ownerilla on keskeinen rooli ketterään ja kustannustehokkaaseen sovelluskehitykseen siirtymisessä. Vastaat sovelluskehittämisen elinkaaren vaiheisiin liittyvien ohjelmistojen, työkalujen ja alustojen omistajuudesta sekä määrittelet, hallitset ja kehität niitä. Omistat Power Platform -palvelut ja vastaat alustan tarjoamien palveluiden ja työkalujen tietoturvallisesta hyödyntämisestä, hallinnasta, kehittämisestä sekä ylläpidosta yhteistyössä valittujen toimittajien kanssa. Edustat palvelukokonaisuutta liiketoimintarajapinnassa ja kehität palveluita yhteistyössä. Lähimmät työtoverisi ovat IT Operations -tiimi, liiketoiminnan tuote- ja palveluomistajat, toimittajat, arkkitehtuuri- tietoturva- ja hankintatiimi sekä PMO-tiimi.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • 5+ vuotta kokemusta ainakin kahdesta IT ratkaisujen ja järjestelmien kehittämisen osa-alueesta; tekninen arkkitehtuuri, sovelluskehitys, integraatiot, tietovarastot tai pilvikehittämisestä.
 • Muutaman vuoden kokemus DevSecOps toimintamalleista, periaatteista ja parhaista käytännöistä.
 • Kokemusta IT Service Owner tai vastaavasta roolista.
 • Ymmärrystä low-code ympäristöistä
 • Kokemusta Power Platformista
 • Tuntemusta ketterän ohjelmistokehityksen metodologiasta ja prosesseista.
 • Kokemusta jatkuvan koostamisen ja julkaisemisen (CI/CD) työnkulkujen kehittämisestä.
 • Tietämystä tietoturvan integroinnista osaksi kehitysprosessia ja elinkaarta.
 • Ymmärrystä automaation vaihtoehdoista ohjelmistokehityksessä.
 • Microsoft-sertifioinnit, mm. Azure Fundamentals, DevOps Engineer, Developer Associate tai Solutions Architect katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme sinulta:

 • Itseohjautuvuutta ja ongelmanratkaisutaitoa
 • Tavoitteellisuutta ja tuloksellisuutta
 • Stressinsietokykyä
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

 

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Työskentelemme hybridimallilla. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet

Lisätietoja tehtävästä antavat Head of IT Operations Anssi Hedeman, puh. 050 338 0421 sekä MPS-konsultti Janne Aho, puh. 040 838 1935.

Hae tehtävää 21.5.2024 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
 

Olisitko sinä Työllisyysrahaston uusi Head of Data & Analytics?

Etsimme energistä ja määrätietoista vetäjää Data & Analytics -alueelle. Tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään monipuolisesti vastuualuettasi ja toimimaan siltana liiketoiminnan ja IT:n välillä. Johdat ja kehität tiedonhallintaa ja tiedolla johtamista sekä sparraat koko organisaatiotamme saamaan datasta maksimaalisen hyödyn liiketoimintaamme.

Tukenasi tehtävässä ovat osaavat, motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat ja tiimi.

Tehtävä on uusi, työsuhde on vakituinen ja aloitus tehtävässä mahdollisimman pian.

Mielenkiinnolla odotamme, mitä voisit tuoda mukanasi Työllisyysrahastolle.

Kuvaus työtehtävistä

Head of Data & Analytics roolissa johdat Työllisyysrahaston data- ja analytiikka -alueen kokonaisuutta sekä vastaat alueen kyvykkyyksien, palveluiden ja osaamisen kehittämisestä.

 • Tuot menestyksekkäästi liiketoiminnan ja teknologian osaajat yhteen toteuttamaan datastrategiaamme ja olet datan ja analytiikan liiketoimintaan soveltamisen vahva ja näkemyksellinen osaaja.
 • Toimit data- ja analytiikkatiimin esihenkilönä ja johdat toimintoa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.
 • Vastaat datan ja analytiikan kyvykkyyksistä ja hyödyntämisestä liiketoiminnan palveluissa ja prosesseissa (mm. päätöksenteko, automatiikka, suorituskyvyn parantaminen, tekoälyratkaisut).
 • Ohjaat IT-johdon ja asiantuntijoiden kanssa tiedonhallinnan käytäntöjä sekä alusta- ja työkalukehitystä liiketoiminnan vaatimusten mukaiselle tasolle.

Teet tiivistä yhteistyötä Työllisyysrahaston johdon sekä muiden liiketoiminnan ja IT:n avainhenkilöiden sekä asiantuntijoiden kanssa.

Ulkoisia kumppaneitasi ovat mm. palvelutoimittajat, sidosryhmät tiedon tuottamiseen ja hallintaan liittyen sekä erilaiset asiantuntijaverkostot.

Raportoit tehtävässä Työllisyysrahaston Teknologia ja Kehitys palvelualueen johtajalle ja kuulut Työllisyysrahaston IT-johtoryhmään.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kandidaatti- tai maisteritasoinen, liiketalous, tekniset alat tai tietotekniikka).
 • Vähintään 10 vuoden soveltuva työkokemus, joista merkittävä osa dataan ja analytiikkaan liittyen ja kuvaukseen verrattavista tehtävistä.
 • Vähintään 3-5 vuoden kokemus esihenkilö- ja/tai tiiminvetovastuusta.
 • Hyvät yhteistyö- ja fasilitointitaidot sekä sujuva esiintyminen.
 • Asiakas- ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa.
 • Erinomaiset kommunikointi- ja viestintätaidot ja sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen (Työllisyysrahaston työkieli on suomi).

Lisäksi odotamme sinulta:

 • Itseohjautuvuutta, ongelmanratkaisutaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
 • Hyvää stressinsietokykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä sekä kykyä asioiden loppuunsaattamiseen.
 • Kykyä kuunnella, auttaa ja opastaa muita sekä leadership- ja coaching-taitoja.

Kokemus julkishallinnon tai muun säännellyn toimialan (esim. vakuutus- ja finanssiala) tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole tehtävässä menestymiseksi välttämätöntä. Edellytetään perusteiden tuntemusta yleisestä sääntelystä datan ja analytiikan hyödyntämiseen liittyen (esim. GDPR).

Liity joukkoon:

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Työskentelemme hybridimallilla. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet:

Toteutamme haun yhteistyössä MPS:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa:

 • MPS:n seniorikonsultti Jukka-Pekka Suonikko, puh. 040 8622 351 torstaina 16.5. klo 13–15.

Hae tehtävää 20.5.2024 mennessä lähettämällä CV:si ja mahdollinen hakemuskirjeesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, valinta tehdään ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietojen tarkistukseen ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae tehtävää tästä 

Haemme Teknologia ja kehitys -palvelualueen hankintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen

 IT-juristia / kokenutta IT-juridista-asiantuntijaa.

Olet osa Työllisyysrahaston hankinnat -tiimiä, johon nykyisin kuuluvat hankintapäällikkö, kaksi lakimiestä, hankinta-asiantuntija ja sopimusvalvonnan päällikkö. Tavoitteenasi on osana hankintatiimiä varmistaa, että Työllisyysrahaston hankinta- ja sopimusprosessi tuottaa laadullisesti ja kokonaiskustannuksiltaan mahdollisimman optimaalisia ratkaisuja Työllisyysrahaston strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat Teknologia ja kehitys -palvelualueelle kuuluvat muut juridiset kysymykset. Työssäsi pääset osallistumaan myös Työllisyysrahaston hankinta- ja sopimusprosessien kehittämiseen.

Teemme runsaasti laajoja kilpailutuksia itsenäisesti sekä Hansel Oy:n yhteishankintojen piirissä. Kilpailutuksiin liittyen pääset tekemään yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten asiantuntijoiden sekä palvelutoimittajien kanssa.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä hankintojen ja sopimushallinnan syväosaajaksi sekä laajentaa osaamistasi myös muihin liikejuridiikan osa-alueisiin, kuten tietosuojaan ja tietoturvaan.

Odotamme Sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta hankintojen kilpailutusprosesseista, julkisten hankintakilpailutusten läpiviennistä sekä hankintasopimusten valvonnasta ja reklamaatioprosesseista
 • osaamista ja vahvaa kiinnostusta IT-substanssiin (pilvialustat, lisenssit, tietoturva jne.) ja -juridiikkaan sekä niitä koskevien hankintaprosessien kehittämiseen
 • kokemusta julkisten (IT-)hankintojen kilpailujen läpiviennistä sekä niihin liittyvästä sopimushallinnasta
 • vähintään kahden vuoden työkokemusta hankintajuridisista tehtävistä
 • soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTK/OTM/KTM/HTM/DI)
 • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä.

Näin haet:

Hae tehtävää 29.5.2024 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hankintapäällikkö Antti Pätiälä, puh. 050 563 7920 (21.5. klo 15–16 ja 22.5. klo 11–12) sekä MPS Executive and Boardin seniorikonsultti Jukka-Pekka Suonikko, puh. 040 862 2351 (20.5. klo 10–11 ja 24.5. klo 10–11).

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Hae tehtävää tästä

Haemme Teknologia ja kehitys -palvelualueen hankintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen

 IT-hankinta-asiantuntijaa

Olet osa Työllisyysrahaston Hankinnat-tiimiä, johon kuuluvat hankintapäällikkö, kaksi lakimiestä, hankinta-asiantuntija sekä sopimusvalvonnan päällikkö. Tavoitteenasi on osana hankintatiimiä varmistaa, että Työllisyysrahaston hankinta- ja sopimusprosessi tuottaa laadullisesti ja kokonaiskustannuksiltaan mahdollisimman optimaalisia ratkaisuja Työllisyysrahaston strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hankinta-asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. pienhankintojen toteuttamista, julkisten kilpailutusprojektien tukemista ja neuvontaa sekä hankintaprojektien läpiviemistä. Tehtävät tarkentuvat valitun henkilön osaamisen sekä kyvykkyyden mukaan. Pääset osallistumaan myös hankintaprosessien kehittämiseen yhteistyössä tiimin ja muun organisaation kanssa.

Odotamme Sinulta:

 • osaamista ja vahvaa kiinnostusta IT-substanssiin (pilvialustat, lisenssit, tietoturva jne.) sekä niitä koskevien hankintaprosessien kehittämiseen
 • kyvykkyyttä ohjata ja toteuttaa operatiivisella tasolla julkisten hankintojen kilpailutuksia hankinta-asiantuntijan roolissa itsenäisesti yhteistyössä liiketoiminnan hankintavastuullisen kanssa
 • kokemusta hankinta-asiantuntijan tehtävässä toimimisesta vähintään kahden vuoden ajalta
 • käyttökokemusta Cloudia-hankintajärjestelmästä. Mahdollinen kokemus yhteistyöstä Hanselin yhteishankinnoista katsotaan tehtävässä eduksi
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai laajan työkokemuksen kautta saavutettua asiantuntemusta julkisista hankinnoista ja niiden kilpailuttamisesta
 • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi

Liity joukkoon!

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet:

Hae tehtävää 29.5.2024 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hankintapäällikkö Antti Pätiälä, puh. 050 563 7920 (21.5. klo 15–16 ja 22.5. klo 11–12) sekä MPS Executive and Boardin seniorikonsultti Jukka-Pekka Suonikko, puh. 040 862 2351 (20.5. klo 9–10 ja 24.5. klo 9–10).

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Hae tehtävää tästä

Haluatko olla tekemässä kanssamme yhteiskunnallisesti tärkeää työtä tuomalla turvaa työn muutoksissa? Ovatko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sekä toiminnan uudistaminen ja kehittäminen sinulle tärkeitä arvoja? Liity yhtenäiseen joukkueeseemme! Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa. 

Jos et tällä kerralla löytänyt avoimista tehtävistä sinulle sopivaa, jätä avoin hakemuksesi ja me olemme sinuun yhteydessä!

Työllisyysrahasto työpaikkana

Työllisyysrahastossa on tarjolla monipuolisia tehtäviä mukavassa työympäristössä.
Katso video ja tutustu meihin (videon kesto 1.05 minuuttia).

Töissä rahastossa

Työllisyysrahastossa työskentelee asiantuntijoita useilla eri taustoilla ja ammattinimikkeillä. Tutustu rahastolaisiimme ja heidän urapolkuihinsa.

Sivu päivitetty: 12.3.2024