Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Haluatko olla tekemässä kanssamme yhteiskunnallisesti tärkeää työtä tuomalla turvaa työn muutoksissa? Ovatko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sekä toiminnan uudistaminen ja kehittäminen sinulle tärkeitä arvoja? Liity yhtenäiseen joukkueeseemme! Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa. 

Jos et tällä kerralla löytänyt avoimista tehtävistä sinulle sopivaa, jätä avoin hakemuksesi ja me olemme sinuun yhteydessä!

Haemme Taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä toimit työttömyyskassojen yhteyshenkilönä Työllisyysrahaston puolella. Varmistat, että maksut kassoille suoritetaan sovitussa aikataulussa ja ennustat kassojen menoja sekä sovit menoleikkauksista ja lisämaksuista. Ylläpidät kassojen reskontraa ja vastaat näihin liittyvistä kirjanpidollisista rutiineista. Olet myös mukana Työllisyysrahaston maksuvalmiuden suunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sijoitustoiminnan kauppojen vahvistaminen (Back-office settlaus) ja muut sijoitustoimintaa tukevat tehtävät, kuten sijoitustuoton verifiointi. Tehtävässä osallistut sekä Taloushallinto ja Middle-office tiimin, että Rahoitus-tiimin toimintaan. Olet vastuualueesi osalta mukana Työllisyysrahaston kehitysprojekteissa ja hankkeissa, kuten työttömyyskassojen reskontrajärjestelmän uudistamisessa.

Sovit tehtävään, jos:

 • sinulla on jo muutaman vuoden kokemus sijoitustoiminnan alueelta, mieluiten back-office tehtävistä. Kokemus maksuliikenteen hoitamisesta nähdään eduksi.
 • omaat hyvät viestintä ja neuvottelutaidot. Olet myös tiimipelaaja ja annat oman panoksesi tiimityöhön.
 • tunnet sijoitusinstrumenttien ja sijoitustoiminnan prosessit
 • sinulla on hyvä perusymmärrys kirjanpidosta
 • kommunnikoit sujuvasti niin suomeksi kuin myös englanniksi
 • omaat vähintään ammattikorkeakoulututkinnon

Arvostamme kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa.

Näin haet tehtävään

 • Lähetä meille CV:si tai PDF-muotoinen LinkedIn profiilisi
 • Kerro meille myös lisää itsestäsi ja miksi sinä sopisit tähän tehtävään
 • Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 10.12.2023
 • Lisätietoja antaa talouspäällikkö Tommi Pelli (p. 09 6803 7399).

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Töissä rahastossa

Työllisyysrahastossa työskentelee asiantuntijoita useilla eri taustoilla ja ammattinimikkeillä. Tutustu rahastolaisiimme ja heidän urapolkuihinsa.

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 15.3.2023