Siirry suoraan sisältöön.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto työnantajana

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

Avoimet työpaikat

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija.

Keräämiemme työttömyysvakuutusmaksujen yhteismäärä oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Hallinnoimme lakisääteistä suhdannepuskuria ja sijoitamme siinä olevia varoja aktiivisesti sijoitusmarkkinoilla. Puskurissa olevan varallisuuden määrä oli vuoden 2019 lopussa noin 1,7 miljardia euroa.

 

Haluatko sinä olla tekemässä kanssamme tätä yhteiskunnallisesti tärkeää työtä? Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lähetä meille avoin hakemuksesi.

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä työtä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Hyvä henkilöstökokemus ja jatkuva osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.

 

Haemme Työllisyysrahaston PMO ja kehitys -tiimiin

TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. 

Tärkeä tehtäväsi on johtaa Työllisyysrahaston teknisiä projekteja onnistuneesti tavoitteisiinsa kiinteässä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden osaajien sekä kumppaneiden kanssa. Projektipäällikkönä tärkein tehtäväsi on projektin johtaminen valmisteluvaihteesta tuotantokäyttöön asti. Tehtävässäsi olet tiiviisti mukana hankinnoissa, seuraat kustannuksia ja riskejä, vedät ohjausryhmän kokouksia, johdat projektitiimiä ja raportoit etenemisestä. Sisäisiä yhteistyökumppaneitasi ovat oman tiimin lisäksi koko Teknologia ja kehitys -yksikkö sekä muut projekteihin ja kehittämiseen osallistuvat ammattilaiset Työllisyysrahastossa.  

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. 

 

Sovit tehtävään, jos sinulla on: 

 • vahvaa kokemusta ja näyttöjä teknisten projektien vetämisestä monitoimittajaympäristössä 
 • kokemusta teknisistä vaatimusmäärittelyistä 
 • kokemusta perinteisistä projekteista ja ketterästä kehittämisestä  
 • soveltuva korkeakoulututkinto 
 • sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi 

 

Lisäksi odotamme sinulta: 

 • erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja 
 • ongelmanratkaisutaitoa 
 • hyvää stressinsietokykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä 
 • projektijohtamisen koulutukset ja sertifikaatit ovat eduksi 

 

Liity joukkoon 

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. 

 

Näin haet 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of PMO and Development Antti Lähde vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Antille numeroon 040-866 5885 10.8. klo 8.30 - 9.30 ja 11.8. klo 15.00 - 16.00. 

Hae tehtävää 15.8.2022mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014). 

 

Hae tekniseksi projektipäälliköksi

Olemme läpivirtausrahasto

Työllisyysrahasto on ns. läpivirtausrahasto eli työttömyysvakuutusmaksut käytetään suoraan ja täysimääräisesti työttömyysetuuksien, koulutusetuuksien sekä palkka- ja eläketurvan rahoittamiseen.

 • esim. työttömyysturvaosuus menee saman tien työttömyyskassoille ja Kelaan, ja sieltä edelleen työttömille
 • esim. koulutusetuusosuus menee saman tien aikuiskoulutustuen saajille ja ammattitutkintostipendin saajille

Katso oheinen video, jossa käymme läpi Työllisyysrahaston rahavirrat.

Sivu päivitetty: 27.4.2020