Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Valtuuksien antaminen työttömyysvakuutusmaksujen asiointipalveluun

UUTINEN 4.2.2019 10.00

Työttömyysvakuutusmaksujen asiointipalveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Asiointipalvelua suositellaan käytettävän Chrome-selaimella.

Jos haluat asioida jonkun yrityksen puolesta, valitse Asioi yrityksen puolesta. Jonka jälkeen näet listan niistä yrityksistä, joiden asioiden hoitamiseen sinulla on valtuudet.

Jos et löydä etsimääsi yritystä, varmista, että sinulla on valtuudet kunnossa.

  • Yritysten ja yksityishenkilöiden osalta valtuudet hoidetaan Suomi.fi-palvelussa
  • Yhdistykset, säätiöt, kunnat, seurakunnat, oppilaitokset, elinkeinoyhtymät, kuolinpesät, julkiset viranomaiset ja ulkomaiset yritykset hoitavat uusien valtuuksien tekemisen Katso-palvelun kautta.
  • Yrityksen nimenkirjoitusoikeuden haltijan pitää valtuuttaa myös itsensä.

Huomaathan, että työttömyysvakuutusmaksujen asiointipalveluun ei voi kirjautua Katso-tunnuksilla, mutta tieto Katso-palvelussa annetuista valtuuksista siirtyy asiointipalveluun.

Valtuuksien antaminen Suomi.fissä yrityksille ja yksityishenkilöille

Jos haluat antaa valtuudet työttömyysvakuutusmaksujen hoitamiseen yrityksen puolesta jollekin toiselle henkilölle tai yritykselle, kirjaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi Suomi.fi-palveluun. Muista vaihtaa asioimaan yrityksen puolesta valitsemalla kohta Asioi yrityksen puolesta, minkä jälkeen pääset valitsemaan yrityksen, jonka puolesta haluat asioida. Valtuuden sisällöksi Suomi.fi:ssä tulee valita työttömyysvakuutusmaksutietojen ylläpito, joka löytyy kohdasta Työ ja työttömyys.

Tarkemmat ohjeet valtuuttamiseen löydät osoitteesta https://www.suomi.fi/valtuudet

Lisätietoja:
Anna valtuutus yrityksenä
Miten annan asiointivaltuuden toiselle yritykselle?

Valtuuksien antaminen Katso-palvelussa

Yhdistykset, säätiöt, kunnat, seurakunnat, oppilaitokset, elinkeinoyhtymät, kuolinpesät, julkiset viranomaiset ja ulkomaiset yritykset hoitavat uusien valtuuksien tekemisen Katso-palvelun kautta.

Huomaathan, että työttömyysvakuutusmaksujen asiointipalveluun ei voi kirjautua Katso-tunnuksilla, mutta tieto Katso-palvelussa annetuista valtuuksista siirtyy asiointipalveluun.

Henkilö, jolle on Katso-palvelussa annettu valtuus organisaation työttömyysvakuutusmaksuasioiden hoitamiseen, kirjautuu asiointipalveluun pankkitunnuksillaan, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

 

1.7.2019 tehty muutoksia kohtaan "Valtuuksien antaminen Suomi.fissä yrityksille ja yksityishenkilöille"