Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Aikuiskoulutustuen ensihakemus uudistuu

UUTINEN 11.10.2021 8.00

Uudistamme aikuiskoulutustuen ensihakemusta aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalvelussa torstaina 14.10. Uudistunut ensihakemus on entistä selkeämpi ja sen saavutettavuutta on parannettu.

Uudistuksen vuoksi aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalvelu on suljettu torstaina 14.10 klo 15.00 - 18.00. Jos sinulla on keskeneräinen ensihakemus asiointipalvelussa, tulee se täyttää hyvissä ajoin ennen klo 15.00. Muussa tapauksessa keskeneräinen ensihakemus poistuu.

Uudistus selkeyttää hakemuksen täyttämistä

Ensihakemuksen uudistamisen taustalla on tavoite parantaa asiakaskokemusta tekemällä ensihakemuksen täyttämisestä selkeä ja helppo. Hakemuksen täyttämisen selkeyttämiseksi ensihakemus on jaettu viiteen osioon, jotka ohjaavat hakijaa täyttämään hakemuksen kerralla kuntoon. Lisäksi asiointipalvelun saavutettavuuteen on tehty parannuksia.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa sähköpostitse automaattisen muistutuksen toimittaa mahdolliset puuttuvat liitteet ja tiedon, jos työnantajalle lähetetty työnantajan osiota ei ole palautettu.

Näiden uudistusten tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta aikuiskoulutustuen hakemisessa.