Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalvelussa uusi viestit-toiminto

UUTINEN 23.4.2021 15.00

Vuoden 2021 aikana aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalvelussa kehitetään olemassa olevia toimintoja ja otetaan käyttöön uusia toiminnallisuuksia. Ensimmäisenä uutuutena asiointipalvelussa otettiin tänään käyttöön viestit-toiminto. Sen avulla asiakas voi lähettää ja vastaanottaa viestejä liittyen aikuiskoulutusetuuksiin.

Miten pääsen lähettämään viestin?

Kirjautumalla aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalveluun voit viestit-toiminnon kautta lähettää yleisiä kysymyksiä aikuiskoulutusetuuksiin liittyen ennen hakemuksen lähettämistä. Voit myös lähettää kysymyksiä omaan hakemukseesi liittyen. Lisäksi palveluasiantuntijat lähettävät hakemuksia koskevat lisäselvityspyynnöt asiointipalvelun kautta.

  • Jos haluat lähettää viestin ennen hakemuksen luomista. Kirjoita viesti-lomakkeelle sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen, kun viestiisi on vastattu.
  • Jos asiasi koskee meille lähettämääsi aikuiskoulutustukihakemusta, valitse viesti-lomakkella hakemus, jota asiasi koskee. Tämä helpottaa asiasi käsittelyä. Ilmoitus uudesta viestistä lähetetään Profiili-sivulla olevaan sähköpostiosoitteeseen, jos et viesti-lomakkeelle ole ilmoittanut toista osoitetta.

Katso ohjevideo viestit-toiminnosta uutisen alta.

Miksi viestiminen asiointipalvelussa kannattaa?

Suosittelemme lähettämään viestit Työllisyysrahastoon asiointipalvelun kautta, koska silloin ne ovat samassa paikassa hakemuksen kanssa ja viesteihin on helppo palata. Lisäksi asioiden hoitaminen ja tiedon säilyttäminen on tietoturvallista asiointipalvelussamme.

Näin lähetät viestin asiointipalvelussa -ohjevideo.