Huomio!

Hallituksen esitys aikuiskoulutusetuuksien lakkauttamisesta on annettu eduskunnalle ja olemme päivittäneet Ajankohtaista-sivua esimerkiksi syksyn 2024 alkavien opintojen osalta.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Karo Nukarinen on nimitetty Työllisyysrahaston Talous- ja rahoitusjohtajaksi

UUTINEN 17.4.2023 15.15

Työllisyysrahaston hallitus on nimittänyt kauppatieteiden maisteri Karo Nukarisen rahaston Johtaja, Talous ja rahoitus -tehtävään. Nukarinen aloittaa tehtävässä tiistaina 18.7.2023. Nukarinen raportoi toimitusjohtaja Janne Metsämäelle.

Karo Nukarinen siirtyy tehtävään YIT Oyj:n johtajatehtävästä, jossa hänen vastuullaan on rahoitus, strategia ja yrityskaupat. Hän on toiminut rahoitusjohtajana YIT Oyj:ssä vuodesta 2018, ja tätä aiemmin hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä mm. Lemminkäinen Oyj:ssä ja Sanitec Oyj:ssä.

- Saamme Karo Nukarisesta erinomaisen jatkajan Tapio Oksasen eläköityessä rahaston talous- ja rahoitusjohtajan tehtävästä. Valintaa edelsi laaja ja perusteellinen haku- ja arviointiprosessi. Karo Nukarinen vakuutti rekrytoinnin jokaisessa vaiheessa osaamisellaan, näkemyksellään ja henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan. Toivotamme Karon lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään, sanoo toimitusjohtaja Janne Metsämäki.

Kategoriat: Työllisyysrahasto