Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Messukävijät kiittävät hyvästä palvelusta

UUTINEN 6.2.2020 9.00

Työllisyysrahasto oli mukana taloushallinnon ammattilaisille suunnatuilla Tili- ja veropäivillä 20.1. - 21.1.2020 sekä opetus- ja kasvatusalan Educa-messuilla 24.1. - 25.1.2020. Oli mukava kuulla kokemuksianne Työllisyysrahastosta: Palvelumme kehuttiin olevan ystävällistä ja asiantuntevaa.

Halusimme tänä vuonna Tili- ja veropäivillä lisätä tietoutta työttömyysvakuutusmaksujen asiointipalvelusta. Asiointipalvelussa voi muun muassa viestiä tietoturvallisesti rahaston kanssa, lukea maksuja koskevat perusteet ja päätökset sekä tarkastella tulorekisteriin ilmoitettuja työttömyysvakuutusmaksun alaisia palkkatietoja. Taloushallinnon ammattilaiset kiittivät vuoden verran käytössä olleita uusia laskupohjia selkeiksi – myös laskut löytyvät asiointipalvelusta.

Educa-messuilla paikalla olleet asiantuntijamme kertoivat aikuiskoulutustuesta ja ammattitutkintostipendistä oppilaitoksille ja opiskelemaan aikoville. Kiinnostus aikuiskoulutustuesta koulutusalalla on kasvussa. Viime vuonna yhdeksäntoista prosenttia aikuiskoulutustuen saajista oli koulutusalalla töissä, kun vastaava luku vuonna 2018 oli yhdeksän prosenttia.

Saimme Educa-messuilla hyvää palautetta helposta asioinnista ja selkeistä verkkosivuista. Lisäksi monet pysähtyivät kertomaan, kuinka ovat aikuiskoulutustuen avulla päivittäneet osaamistaan.

Molemmissa tapahtumissa osastoillamme oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Arvonnat on nyt suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille ja arvontaan osallistuneille!

 

 

Kategoriat: Työllisyysrahasto