Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahasto valitsi Innofactorin ja TietoEVRYn puitesopimuskumppaneiksi

UUTINEN 16.6.2020 14.54

Työllisyysrahasto on valinnut Innofactorin ja TietoEVRYn julkisen hankinnan kilpailutuksessa tietojärjestelmien ylläpidon ja kehityksen IT-asiantuntijapalveluiden puitesopimustoimittajaksi.

Kilpailutuksessa ensisijaiseksi puitesopimustoimittajaksi valittu Innofactor saa asettaa Työllisyysrahaston tiloissa toimivan kolmen-neljän hengen ketterän sovellusylläpito- ja kehitystiimin. Tiimi tulee vastaamaan keskeisten perusjärjestelmien ongelmanratkaisusta, ylläpidosta ja muutoshallinnasta sekä jatkuvasta kehittämisestä.

Hankinnan kohteena on tietojärjestelmien ylläpidon ja kehityksen IT-asiantuntijatyö ja ohjelmistot. Kahden toimittajan puitesopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, kuitenkin enintään neljäksi vuodeksi. Työllisyysrahasto ei sitoudu mihinkään hankintamääriin, eikä sopimus tuota yksinoikeutta kummallekaan osapuolelle. Asiantuntijatyötä voidaan käyttää kulloisenkin tarpeen mukaan ylläpitoon, kehittämiseen ja tukitehtäviin. Työstä voidaan sopia yksittäisinä tehtävinä, projekteina tai jatkuvina palveluina. 

Innofactor on tehnyt Työllisyysrahaston nykyisen vakuutusjärjestelmän. Työllisyysrahaston käytössä olevan laskutus- ja perintäjärjestelmän on kehittänyt TietoEVRY.

- Päätimme muuttaa hankintastrategiaa yksittäisistä hankinnoista laaja-alaisiin toimittajakumppanuuksiin. Uskomme, että se tuo hyötyjä pidemmällä aikavälillä, sanoo Juho Oksanen Työllisyysrahaston johtaja, kehitys ja uudistuminen.

Hankintapäätöksestä käynnistyy 14 päivän odotusaika, jolloin päätöksestä on mahdollista valittaa tai siihen voi vaatia oikaisua. Päätös ei ole lainvoimainen, ennen hankintalain mukaisen valitusajan päättymistä. Varsinainen hankintasopimus tehdään vasta päätöksen tultua lainvoimaiseksi. Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 1.7.2020.