Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahaston hallinto vuonna 2023

UUTINEN 4.1.2023 13.00

Työllisyysrahaston hallituksen kokoonpanoon on tullut muutoksia 1.1.2023 alkaen. Hallituksen puheenjohtajana vuonna 2023 toimii Elinkeinoelämän keskusliiton johtava asiantuntija Vesa Rantahalvari. Rahaston hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2023 toimii Akavan vaikuttamistoiminnon johtaja Pekka Piispanen.

Akavan entinen puheenjohtaja Sture Fjäder jätti paikkansa hallituksessa ja hänen tilalleen hallituksessa aloitti 1.1.2023 Akavan johtaja Pekka Piispanen. Lisäksi SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta valittiin syyskuussa 2022 rahaston hallitukseen SAK:n Ilkka Kaukorannan tilalle.

Työllisyysrahaston hallituksessa on 14 jäsentä. Hallintoneuvosto nimittää hallituksen siten, että seitsemän hallituksen jäsentä edustaa työnantajia ja seitsemän työntekijöitä. Hallituksessa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä. Puheenjohtajuus on vuorovuosin työnantajien ja työntekijöiden edustajalla.

Työllisyysrahaston hallintoneuvoston puheenjohtajana vuonna 2023 toimii Annika Rönni-Sällinen (PAM) ja varapuheenjohtaja Antti Zitting (EK).

Työllisyysrahaston hallintoneuvostossa on 18 jäsentä. Jäsenistä yhdeksän edustaa työnantajia ja yhdeksän työntekijöitä. Hallintoneuvosto valitsee keskuudestaan kalenterivuodeksi kerrallaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä.

Katso lisätietoa Työllisyysrahaston hallinnosta.

Kategoriat: Työllisyysrahasto