Huomio!

Koronavirusepidemialla voi olla vaikutuksia muun muassa työnantajiin tai aikuiskoulutustuella opiskeleviin. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi osoitteesta tyollisyysrahasto.fi/koronan-vaikutukset

Sivulla lisätietoa myös huhtikuussa lähteneiden työttömyysvakuutusmaksujen laskutuksesta. Työttömyysvakuutusmaksujen päätöksen ja laskun löydät kirjautumalla asiointipalveluumme.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Opintojen jälkitarkastus on käynnistynyt

UUTINEN 31.10.2019 10.00

Lukuvuoden 2018 - 2019 osalta opintosuoritusten jälkiseuranta käynnistyi 29.10. Seuraamme vuosittain aikuiskoulutustuen saajien opintosuorituksia lukuvuosittain jälkikäteen. Samalla tarkistamme, ovatko opinnot päättyneet kesken aikuiskoulutustuen tukikauden. Saamme tiedot opintosuorituksista ja päättyneistä opinnoista Koski-rekisteristä.

Aikuiskoulutustuki edellyttää päätoimista opiskelua, mikä tarkoittaa, että opintosuorituksia pitää kertyä tukiajalta keskimäärin vähintään 3 opinto- tai osaamispistettä tai 2 opintoviikkoa kuukaudessa.

Jos saamiemme tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että opintojesi laajuus tukijakson aikana ei ole ollut riittävä, pyydämme sinulta selvitystä tukiajalla suoritetuista päätoimisista opinnoistasi. Jos selvityksen perusteella osoittautuu, että opiskelusi ei ole ollut päätoimista, aiheettomasti maksettu tuki peritään takaisin.

Lue lisää päätoimisesta opiskelusta verkkosivuiltamme.

Jos sinulla on kysyttävää opintojen jälkiseurantaan liittyen soita tai lähetä sähköpostia Aikuisopiskelijan etuuksien asiakaspalveluun.