Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahaston hallitus ja hallintoneuvosto vuonna 2022

UUTINEN 31.12.2021 10.25

Työllisyysrahaston hallituksen ja hallintoneuvoston jäseniin ei tule muutoksia ensi vuodeksi. Hallituksen puheenjohtajana toimii vuonna 2022 SAK:n työ ja turva -osaston johtaja Saana Siekkinen ja varapuheenjohtajana Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen 

Hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii vuonna 2022 Antti Zitting ja varapuheenjohtajana Jari Jokinen 

Työllisyysrahaston hallituksessa on 14 jäsentä. Hallintoneuvosto nimittää hallituksen siten, että 7 hallituksen jäsentä edustaa työnantajia ja 7 työntekijöitä. Hallituksessa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä. Puheenjohtajuus on vuorovuosin työnantajien ja työntekijöiden edustajalla.  

Työllisyysrahastossa korkeinta päätösvaltaa käyttää hallintoneuvosto, jossa on 18 jäsentä. Hallintoneuvoston nimittää valtioneuvosto. Jäsenistä 9 edustaa työnantajia ja 9 työntekijöitä. Hallintoneuvosto valitsee keskuudestaan kalenterivuodeksi kerrallaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä. Puheenjohtajuus on vuorovuosin työnantajien ja työntekijöiden edustajilla.  

Lisätietoa Työllisyysrahaston hallinnosta löydät täältä.  

Kategoriat: Työllisyysrahasto