Huomio!

Koronavirusepidemialla voi olla vaikutuksia muun muassa työnantajiin tai aikuiskoulutustuella opiskeleviin. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi osoitteesta tyollisyysrahasto.fi/koronan-vaikutukset

Sivulta lisätietoa myös huhtikuun työttömyysvakuutusmaksulaskuista.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahaston hallitus vuonna 2020

UUTINEN 31.12.2019 9.43

Työllisyysrahaston hallituksen kokoonpanoon tulee muutoksia 1.1.2020 alkaen. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa STTK ry:n puheenjohtaja Antti Palola. Rahaston hallituksen varapuheenjohtajana aloittaa Elinkeinoelämän keskusliiton johtava asiantuntija Vesa Rantahalvari.

Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Jyrki Hollmén jättää paikkansa hallituksessa ja hänen tilalleen tulee Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä. Vuoden 2020 hallitukseen ei tule muita jäsenmuutoksia.

Työllisyysrahaston hallituksessa on 14 jäsentä. Hallintoneuvosto nimittää hallituksen siten, että 7 hallituksen jäsentä edustaa työmarkkinaosapuolen työnantajia ja 7 työntekijöitä. Hallituksessa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä. Puheenjohtajuus on vuorovuosin työnantajien ja työntekijöiden edustajalla.

Työllisyysrahaston hallintoon voit tutustua täällä.   

 

Kategoriat: Työllisyysrahasto