Varoitus!

Aikuiskoulutusetuushakemusten käsittely sekä aikuiskoulutusetuuksien asiakaspalvelu on ruuhkautunut. Hakemusruuhkan purkamiseksi aikuiskoulutusetuuksien puhelinpalvelu on suljettu poikkeuksellisesti maanantaisin 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10. ja 26.10. Muina arkipäivinä palvelemme normaalisti.

Teemme parhaamme, jotta hakemukset saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopeasti. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi täältä: tyollisyysrahasto.fi/etuusinfo.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Työllisyysrahaston hallitus vuonna 2020

UUTINEN 31.12.2019 9.43

Työllisyysrahaston hallituksen kokoonpanoon tulee muutoksia 1.1.2020 alkaen. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa STTK ry:n puheenjohtaja Antti Palola. Rahaston hallituksen varapuheenjohtajana aloittaa Elinkeinoelämän keskusliiton johtava asiantuntija Vesa Rantahalvari.

Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Jyrki Hollmén jättää paikkansa hallituksessa ja hänen tilalleen tulee Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä. Vuoden 2020 hallitukseen ei tule muita jäsenmuutoksia.

Työllisyysrahaston hallituksessa on 14 jäsentä. Hallintoneuvosto nimittää hallituksen siten, että 7 hallituksen jäsentä edustaa työmarkkinaosapuolen työnantajia ja 7 työntekijöitä. Hallituksessa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joista toisen tulee edustaa työnantajia ja toisen työntekijöitä. Puheenjohtajuus on vuorovuosin työnantajien ja työntekijöiden edustajalla.

Työllisyysrahaston hallintoon voit tutustua täällä.   

 

Kategoriat: Työllisyysrahasto