Huomio!

Hallitusohjelmaan on kirjattu aikuiskoulutustuen lakkauttaminen 1.8.2024 alkaen. Tukeen liittyvät muutokset edellyttävät lakimuutoksia, joten toistaiseksi tuen myöntäminen ja maksaminen jatkuvat normaalisti. Lue lisää Ajankohtaista aikuiskoulutustuesta sivulta

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Julkinen hankintakilpailu Työllisyysrahaston IT-palveluista

UUTINEN 18.8.2023 14.45

Työllisyysrahasto on 16.8.2023 käynnistänyt julkisen hankintakilpailun, jonka tavoitteena on huolehtia siitä, että IT-infrastruktuurimme ja -kyvykkyytemme kehittyvät ja muuntuvat tarpeidemme mukaisesti. Työllisyysrahastolle rakentuu kustannustehokas, toimiva ja moderni IT-palveluiden perusta, joka kattaa IT-peruspalvelut, tietoturvapalvelut sekä organisaation yhteisen pilvi- ja integraatioalustan.

Hankinnan kohteena olevat palvelut tukevat kaikkien lakisääteisten tehtäviemme hoitoa ja ovat osa rahaston normaalia IT-palveluiden elinkaarihallintaa. Petteri Orpon hallituksen hallitusohjelmaan kirjattu suunnitelma aikuiskoulutustuen lakkauttamiseksi elokuusta 2024 alkaen on huomioitu käynnistyvässä hankinnassa. 

Hankinta koostuu sekä pakollisista palveluista että tilaajan harkintavallan alla olevista optio-osista, joiden perusteella hankinnan arvoksi on arvioitu 10-15 miljoonaa euroa. Arvioitu arvo sisältää hankintaan mukaan lukeutuvat optiot. Hankinnan todellinen arvo tulee määräytymään tarjousten ja hankintasopimuksen perusteella.  

Käynnistyneen hankinnan strategisina tavoitteina on:

  • Uudistaa digitaaliset kyvykkyydet vastaamaan rahaston toiminnan nykyisiä ja tulevia tarpeita.
  • Varmistaa Työllisyysrahastolle modernit IT-palvelut ja niiden jatkuva kehittäminen Pilvi ensin -strategiaa noudattaen.
  • Tarjota joustavat IT-kyvykkyydet ja yhteentoimivuus muiden toimijoiden kanssa myös tulevaisuudessa.

 

Lisätiedot

Hankintailmoitus Hilma-palvelussa

Työllisyysrahaston hankintaorganisaatio, hankinnat@tyollisyysrahasto.fi    

Kategoriat: Työllisyysrahasto