Huomio!

Hallituksen esitys aikuiskoulutusetuuksien lakkauttamisesta on annettu eduskunnalle ja olemme päivittäneet Ajankohtaista-sivua esimerkiksi syksyn 2024 alkavien opintojen osalta.

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Julkinen hankintakilpailu Työllisyysrahaston IT-palveluista

UUTINEN 18.8.2023 14.45

Työllisyysrahasto on 16.8.2023 käynnistänyt julkisen hankintakilpailun, jonka tavoitteena on huolehtia siitä, että IT-infrastruktuurimme ja -kyvykkyytemme kehittyvät ja muuntuvat tarpeidemme mukaisesti. Työllisyysrahastolle rakentuu kustannustehokas, toimiva ja moderni IT-palveluiden perusta, joka kattaa IT-peruspalvelut, tietoturvapalvelut sekä organisaation yhteisen pilvi- ja integraatioalustan.

Hankinnan kohteena olevat palvelut tukevat kaikkien lakisääteisten tehtäviemme hoitoa ja ovat osa rahaston normaalia IT-palveluiden elinkaarihallintaa. Petteri Orpon hallituksen hallitusohjelmaan kirjattu suunnitelma aikuiskoulutustuen lakkauttamiseksi elokuusta 2024 alkaen on huomioitu käynnistyvässä hankinnassa. 

Hankinta koostuu sekä pakollisista palveluista että tilaajan harkintavallan alla olevista optio-osista, joiden perusteella hankinnan arvoksi on arvioitu 10-15 miljoonaa euroa. Arvioitu arvo sisältää hankintaan mukaan lukeutuvat optiot. Hankinnan todellinen arvo tulee määräytymään tarjousten ja hankintasopimuksen perusteella.  

Käynnistyneen hankinnan strategisina tavoitteina on:

  • Uudistaa digitaaliset kyvykkyydet vastaamaan rahaston toiminnan nykyisiä ja tulevia tarpeita.
  • Varmistaa Työllisyysrahastolle modernit IT-palvelut ja niiden jatkuva kehittäminen Pilvi ensin -strategiaa noudattaen.
  • Tarjota joustavat IT-kyvykkyydet ja yhteentoimivuus muiden toimijoiden kanssa myös tulevaisuudessa.

 

Lisätiedot

Hankintailmoitus Hilma-palvelussa

Työllisyysrahaston hankintaorganisaatio, hankinnat@tyollisyysrahasto.fi    

Kategoriat: Työllisyysrahasto