Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Aikuiskoulutustuen hyödyntäjä: jaa kokemuksiasi tuleville hakijoille

UUTINEN 7.12.2021 13.20

Onko aikuiskoulutustuki auttanut sinua eteenpäin urallasi? Onko se avannut ovia muutostilanteissa tai auttanut pitämään ammattitaitoa ajan tasalla? Entä onko työpaikallanne hyödynnetty aikuiskoulutustukea osana osaamisen kehittämistä? Tule haastateltavaksi aikuiskoulutustuen uudistuvan palvelusivuston asiakastarinoihin! Autat hakijoita ja työnantajia saamaan tietoa siitä, mitä kaikkea tuki voikaan mahdollistaa. 

Artikkelimuotoisiin tarinoihin kaivataan kolmenlaisia haastateltavia:

  • työntekijää kertomaan kokemuksistaan aikuiskoulutustuesta
  • yrittäjää kertomaan kokemuksistaan aikuiskoulutustuesta
  • työpaikan edustajaa (esim. HR-asiantuntijaa tai esimiestä) kertomaan, miten aikuiskoulutustukea on hyödynnetty esimerkiksi muutostilanteissa tai tulevaisuuden osaamistarpeiden ennakoinnissa. Työpaikka voi olla miltä tahansa sektorilta.

Mitä osallistumiseen kuuluu?

Pääset kertomaan haastattelijalle puhelimitse tunnin verran kokemuksistasi. Saat tekstin tarkistettavaksi ennen julkaisua. Lisäksi juttuun tulee valokuva. Artikkeli julkaistaan Työllisyysrahaston aikuiskoulutustuen sivustolla, ja sitä saatetaan jakaa myös uutiskirjeissämme ja somekanavissamme.

Miten mukaan?

Tule mukaan ottamalle meihin yhteyttä 13.12. mennessä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen anselmi.luoma@tyollisyysrahasto.fi tai soittamalla numeroon 040 451 7416. Kerro lyhyesti, miksi ja missä tilanteessa hyödynsit aikuiskoulutustukea. Teemme jutut heti, kun sopivat haastateltavat löytyvät, joten jos ehdotus kolahti, älä aikaile!