Vastuunrajoitus

Tällä verkkosivustolla annetut tiedot eivät ole arvopapereita koskeva myyntitarjous Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa tällainen tarjous olisi vastoin lakia. Arvopapereita ei ole rekisteröity eikä rekisteröidä Yhdysvaltain arvopaperilain (US Securities Act of 1933) mukaisesti, eikä arvopapereita voida suoraan eikä välillisesti tarjota tai myydä Yhdysvalloissa taikka Yhdysvaltain arvopaperilain Regulation S -säännöksessä määritellyille yhdysvaltalaisille henkilöille (US persons) tai tällaisten henkilöiden lukuun.

Mitään tällä verkkosivustolla ei pidä tulkita kehotukseksi tai tarjoukseksi myydä tai ostaa Työllisyysrahaston liikkeeseen laskemia arvopapereita. Työllisyysrahasto antaa tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot vilpittömässä mielessä ja ainoastaan tiedoksi.

Siirry suoraan sisältöön.
Pörssitiedote

S&P on vahvistanut Työllisyysrahaston luottoluokitukseksi AA+/A-1+

PÖRSSITIEDOTE 29.9.2020 14.01

S&P Global Ratings on vahvistanut 29.9.2020 Työllisyysrahaston lyhyeksi ja pitkäksi luottoluokitukseksi AA+/A-1+ vakain näkymin.

Standard & Poor's käsittelee Työllisyysrahaston luottoluokitusta yhdenmukaisesti Suomen valtion luottoluokituksen kanssa. S&P vahvisti 4.9.2020 Suomen valtion luottoluokitukseksi AA+/A-1+ vakain näkymin.

Työllisyysrahasto laski 16.6.2020 liikkeeseen kaksi 600 miljoonan euron suuruista vakuudetonta joukkovelkakirjalainaa. S&P Global Ratings antoi tuolloin joukkovelkakirjalainoille luottoluokituksen AA+.

Helsingissä 29. päivänä syyskuuta 2020
Työllisyysrahasto
Tapio Oksanen
johtaja, talous ja rahoitus

Lisätietoja:
Janne Metsämäki, toimitusjohtaja puh. 040 522 3614
Tapio Oksanen, johtaja, talous ja rahoitus puh. 040 539 4651

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Tiedotusvälineet
www.tyollisyysrahasto.fi

 

S&P_RatingReport_EmploymentFund_2020.pdf

Kategoriat: Työllisyysrahasto